Ring av 14 karat gull med stenbesatt halvsirkel og hengsel

Tilgjengelighet: På lager

NOK 699,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne ringen har du muligheten til å kunne bruke det samme smykket i flere forskjellige piercinger. Smykket måler nemlig 1.2 mm. i trådtykkelse og 8 mm. i diameter, hvilket gjør at den for eksempel både passer i en septumpiercing, men også i en daith piercing. Det stopper ikke der, du kan nemlig bruke den akkurat hvor du ønsker, så lenge målene på smykket passer med målene på din piercing.

Smykket er laget av 14 karat gull, og det er utstyrt med et smart hengsel, så du lett kan åpne og lukke det. Ringen fås også i flere utgaver - du kan selv velge hvilket materiale av de forskellige 14 karat utgavene ringen kommer i. Du kan blant annet få smykket i 14 karat hvitt gull, eller den vanlige gyldne gullutgaven.

Som du også kan se på bildet sitter det en hel rad av stener på smykke. Hele den nederste halvsirkelen på ringen er blitt besatt med mange små klare stener - så du dermed kan få et funklende og elegant gullsmykke.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-15
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ring av 14 karat gull med stenbesatt halvsirkel og hengsel
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder