Endeløs ring av 14 karat gull med hengsel

Tilgjengelighet: På lager

NOK 829,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser på bildet over er utstyret med et lite hengsel, slik at ingen deler kan mistes og bli borte når du tar smykket i eller ut. Ringen består sånn sett av to stykker, hvor de to stykkene er festet til hverandre ved hjelp av hengselet. Dermed kan man lett åpne og lukke smykket med et lite klikk.

Hele herligheten er laget av 14 karat guldl, så det er absolutt ikke gjort kompromiss med kvaliteten. Du velger selv om din nye ring skal være laget av hvitt gull eller vanlig gull. Begge varianter er 14 karat, som er en av de mest brukte gulltyper når det kommer til smykker. Er det mer gull i smykket, kan materialet fort bli for mykt.

Ringen kan brukes i et hav av piercinger - her er det bare viktig at du kjenner til din piercings mål. For hvis målet stemmer overens med de målene du velger i boksen over, kan smykket brukes i nettopp din piercing.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-126
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Endeløs ring av 14 karat gull med hengsel
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder