Labret i ptfe med sten i mange forskjellige farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretten her er laget av PTFE, som er et glimrende materiale, spesielt for allergikere, da det ikke inneholder nikkel eller andre skadelige tilsettningsstoffer. Samtidig er det veldig skånsomt mot tenner og tannkjøtt, da materialet er bløtere enn f.eks. metall - Så hvis du slår smykket mot tennene vil smykket ikke ødelegge tennene, som man f.eks. kan risikere med metall.

Smykket kan bestilles med mange forskjellige stenfarger og du velger selv fargen på i boksen over.

Så hvis du vil passe godt på din munn og samtidig ha et fett piercingsmykke, så er denne klare labreten med valgfri stenfarge et opplagt valg.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-11
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 8 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale PTFE / Bioplast
Kulestørrelse 2.5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (11)
Labret i PTFE med sten i mange forskjellige farger
Karakter
Veldig god piercing, den skader heller ikke tennene så mye :D Review by Sabrina Anna
Feminint lite smykke
Karakter
Supert materiale og best av alt også det materialet som skader minst. Selve kulen er litt liten, men man legger sagtens merke til at den er der - og det ser feminint ut at den ikke er så stor synes jeg. Til prisen en god vare.
Det skal dog sies, at man skal være veldig forsiktig når man piller smykket av og på, da den veldig lille kulen lett kan glippe fra en og den er ikke enkel å finne igjen :-)
Review by Tulle 23
Så kul!!
Karakter
Super kul piercing som jeg forbanner at jeg ikke kjøpte før nå. Den er synlig på den kule måten med tanke på at man ser den med det samme . Litt annerledes å sette i og gjorde litt vondt - men smerten var KLART verdt det :) Review by Sascha
Beste kjøp noensinne!
Karakter
Er så glad for min piercing, den første jeg har hatt som ikke har gitt meg problemer, utenom ekte sølv/gull. Og det får man neppe til denne pris :-) kan trygt anbefales, virkelig kul og lett å avkorte og sette i .. Absolutt ikke siste piercing jeg kjøper her :-) Review by Marianne
Til den prisen kan man ta en i hver farge. :D
Karakter
De er superfine. Og enda bedre til den prisen! Meget lette å avkorte.
Kan kun anbefale disse smykkene. Utover det var forsendelsen sykt rask!
Review by Nadia
Rask forsendelse
Karakter
Kjøper bestemt her igjen Review by Sandie
Super!
Karakter
Jeg har før prøvet meg på kirugisk stål, men reagete på det. Så jeg valgte å prøve denne, og det virker supert. Selve piercingen er ikke lengre øm, hvilket den ellers har vært i tide og utide det seneste året :-) så jeg er super fornøyd!! Review by Maria
Genialt
Karakter
Genialt, brukte det til øret Review by Janne Jensen
Super rask levering og fantastisk smykke.
Karakter
Jeg er så glad for mitt nye smykke. Det var akkurat så lite og feminint som jeg håpte på. Det er ikke siste gang jeg handler her :-) Review by Lone
Veldig fint
Karakter
Veldig fint lite diskret smykke Review by Mullefis
Labret av PFTE
Karakter
Sitter veldig godt på øret. Klippes lett til i den ønskede lengden på staven. Er meget fornøyd. Rask levering. Review by Mai
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret i ptfe med sten i mange forskjellige farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder