SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Labret av ptfe med farget stentopp-22%

Dette tilbudet slutter om ...
kr 61,62 Så lav som kr 79,00 -22%
På lager
Dette tilbudet slutter om ...

Staven på denne labretten er laget av PTFE, som er et utrolig smidig materiale. PTFE er myktt og bøyelig i motsetning til stål. Smykket er derfor perfekt til bruk i en leppepiercing, hvor man gjerne vil skåne tenner og tannkjøtt. Bakplaten på smykket gjør også at det er idéelt til bruk i en leppepiercing. Designet er også perfekt hvis du har en traguspiercing, hvor du ikke ønsker en stor låsekule rett ved inngangen til øret.

Smykket finnes i flere forskjellige lengder samt i flere forskjellige farger. Du velger selv hvilken kombinasjon du ønsker til din piercing. Uansett hvilken modell du velger, vil toppen av smykket været utstyrt med en klar sten. Stenen er nedsunket i en 2,5 mm. liten kule, som er den du selv velger fargen på.

Stiften kan lett tas inn og ut av PTFE-staven, men jo oftere du gjør dette, jo mer "slapp" blir staven. Forstått på den måte at gjør du det daglig, kan staven ta skade og med tiden får den vansker med å holde på stiften. Du kan dog alltid kjøpe nye staver, som du naturligvis finner i vår kategori med løsdeler.

Detaljer
NameLabret av ptfe med farget stentopp
SKULabret-97
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypePush-In
TypeLabret
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Lengde8 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kulestørrelse2.5 mm.
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeKirurgisk stål
Er smykket belagt?Ja, kulen
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Labret av ptfe med farget stentopp
Din vurdering:
Labret av ptfe med farget stentopp