Labret af 14 karat guld med rund sten og ptfe stav

Tilgjengelighet: På lager

NOK 279,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Superfin liten labret som passer til alt. Selve staven er laget av det myke materialet PTFE, som er veldig skånsomt mot f.eks. tannkjøtt og tennder. En stav laget av kirgurgisk stål er mer hard mot tennene hvis den blir slått mot tennene ofte.
Toppen av labretten er laget av det eksklusive matariale 14 karat gull. Smykket finnes i de tre forskjellige gulltypene hvitt gull, rosegull og vanlig gull. I alle tre fargene sitter en liten klar fasettslipt sten. Denne stenen blir vanligvis brukt som erstatning for en diamant, siden den på samme måte reflekterer lyset i sine små fasetter, og kaster lyset tilbake, så det gir et flott skjær og skaffer din piercing ekstra mye oppmerksomhet. Også størrelsen på stenen kan du selv velge, alt etter hvor mye oppmerksomhet du vil tiltrekke din piercing.

Utover å bruke dette smykket i leppen, kan den også brukes som vanlig øredobb i øreflippen, som helix eller tragus. Særlig som tragus tar den seg godt ut, siden den kun har en liten flat plate som "stopper" og ikke en hel kule som denne typen piercinger normalt har. Det er mange bruksmuligheter.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-101
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Sekundær materiale PTFE
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret af 14 karat guld med rund sten og ptfe stav
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder