Hengelås til store piercinger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 489,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hengelås av rent rustfritt stål (316L ASTM F-138) i fem forskjellige størrelser. Velg mellom 3, 4, 5, 6 eller 8 mm., alt etter hva som passer til din piercing og plassering. Hengelåsen er litt av et allsidig "smykke", siden det kan brukes i mange forskjellige slags piercinger, så lenge plassering og piercingmål tillater det. Heng den f.eks. i øret, i brystet eller bruk den som intimpiercing.

Hver lås består av 3 deler; skrue, base og lås. Skruen i basen kan løsnes og spennes med den medfølgende nøklen. Det er ikke en unik nøkkel, men bare en unbrakonøkkel, så hvis du skulle miste nøklen kan du alltid dra til det lokale byggemarked og kjøpe en ny. Bemerk dog, at på den minste modellen er skruens hode laget med et rett spor og leveres uten nøkkel. Her er skruen samtidig plassert i siden av basen.

Spesifikasjon:

  • 3 mm: Vekt: 8,2 gram. HBD: 26,5 mm., 14,8 mm., 5,6 mm. Bøylens indv. mål: Høyde: 11 mm. Bredde: 6 mm.
  • 4 mm: Vekt: 12,3 gram. HBD: 25,7 mm., 15,8 mm., 5,7 mm. Bøylens indv. mål: Høyde: 7 mm. Bredde: 5,5 mm.
  • 5 mm: Vekt: 26,1 gram. HBD: 32,4 mm., 20,0 mm., 7,6 mm. Bøylens indv. mål: Høyde: 8 mm. Bredde: 6,8 mm.
  • 6 mm: Vekt: 35,3 gram. HBD: 37,6 mm., 22,1 mm., 7,9 mm. Bøylens indv. mål: Høyde: 10 mm. Bredde: 7,1 mm.
  • 8 mm: Vekt: 130,8 gram. HBD: 52,6 mm., 35,5 mm., 13 mm. Bøylens indv. mål: Høyde: 14 mm. Bredde: 14 mm.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tool-23
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Rustfritt stål
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Hengelås til store piercinger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder