Stor kulering

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Står du og mangler et massivt stort piercingsmykke i kirurgisk stål til din stretch? Da er det her en piercingring til en utrolig skarp pris.

Den er laget i massivt kirurgisk stål og finnes i flere forskjellige trådtykkelser og diameter.

Da det er stål det er snakk om, kan det være vannskelig å få kulen av og på, så vi anbefaler at man anskaffer seg en ringåpner til dette formålet.

Smykkene fås fra 2,0 mm og helt opp til en trådtykkelse som heter 10,0 mm.
Så hvis du ønsker et piercingsmykke til din piercing av høy kvalitet og med en god vekt, er det nå du bør slå til.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-53
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Farge Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (5)
Omtale
Karakter
Rask levering og god kvalitet Review by Jens
Kjempegodt produkt!
Karakter
Kjempegod ring til min prins albert. Det hele er godt laget i en god kvalitet stål, og en rask gjennomgang av overflaten viste overhodet ingen risser eller feil. De myke rundingene i endene av ringen gjorde det lett å få ringen gjennom, selv om den er 3 mm, og den som ble skiftet ut var 2mm.
Ringen er meget lett å sette i, og kulen sitter godt fast når den er klikket på plass. Jeg kan nesten ikke vente med å strekke til 4 mm, og følelsen av den tyngre ringen er veldig god. Jeg håper å kunne få en enda større kule til ringen på et tidspunkt.
Selve innkjøpet gikk lynraskt, og det er en kjempegod kommunikasjon med bodymod. Mine ringer ankom allerede dagen etter. Prisene på utstyret er sykt billige, og man kan ikke la være med å kjøpe litt til. Da min kjæreste så siden, skulle hun også have noen til seg selv. Vi er 47 og 46 år.
Jeg kan virkelig anbefale dette produktet til andre.
Review by Jonnie
Passet utmerket til minn PA
Karakter
Veldig rask levering til meg i Rogaland. Bestilte på en lørdag og fikk varene på onsdag. Eneste å jeg skulle ønske kulen var litt større på diverse av ringene. Fin kule størrelse på 4mm ringen.
Passet utmerket til min PA.
Review by Atle
Raskt levert og bra produkt..
Karakter
Meget raskt levert og i fin forsendelse. Ringen er meget fin. Bare det at jeg ikke hadde det riktige verktøyet til og sette den på, men det gikk bra med denne
størlsen.
Review by Bes
inponert
Karakter
Meget rask levering til norge. Helt ville priser :). Ringen var meget bra, gikk fra 3mm til 4 mm i min PA. Review by Daniel
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Stor kulering
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder