100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

enkel d-formet ring

kr 39,00
På lager

En D-ring er et veldig allsidig smykke, siden det kan brukes i mange forskjellige slags piercinger. En D-ring er litt en blanding mellom en stav og en vanlig ring. Det betyr dog ikke at den kan brukes hvor du normalt ville brukt en rett stav. F.eks. passer den ikke så godt som et tungesmykke. Til gjengjeld er den kanon som et brystsmykke eller en septumpiercing. Den kan også brukes i øyenbrynet eller i øret.

Helt enkelt forklart er dette smykket laget av ett stykke metal. Dvs. det er ingen avtagbare deler som man kan miste ned i vasken og aldri se igjen. Men hvordan fungerer det da, tenker du kanskje? Som du kan se på produktbildet er det en liten åpning i det ene hjørnet. Åpningen skal du ikke trekke fra hverandre, men heller "twiste". Så når smykket ligger flatt på bordet skal den rette staven peke lett opp. På den måten ødelegger du ikke "spenningen" i metallet og smykket holder sin form.

Velg mellom flere størrelser og flere farger i boksen ovenfor og vi vil pakke og sende smykket direkte til din postkasse.
Når du velger lengden på smykket er det lengden på den rette delen som går fra den ene enden av halvbuen til den andre.

Klikk i boksene ovenfor for ønsket farge, trådtykkelse og lengde.

Detaljer
Nameenkel d-formet ring
SKURing-106
LåstypeTwist
TypeTwisterring
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Septum
MaterialeKirurgisk stål
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:enkel d-formet ring
Din vurdering:
enkel d-formet ring