100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystskjold med krans av blader-22%

kr 100,62 Så lav som kr 129,00 -22%
På lager

Hvem sier at man ikke kan hvile på laurbærene, og samtidig se fantastisk ut, nesten helt uten å skulle gjøre noe for det? For det kan du nemlig, når du blir den heldige eier av dette superflotte brystskjoldet som har en hel krans av de skjønne bladene, som på nesten ærbødig vis danner en ramme rundt din nipplepiercing.

Selve staven som går gjennom din brystpiercing er 19 mm. lang, mens plassen i midten av kransen måler 14 mm. Det er altså med andre ord plass til en brystvorte med en diameter på 14 mm. hvilket dekker de fleste brystvorter som finnes :)

Smykket kan fås i tre forskjellige farger. Det er selvfølgelig den nesten obligatoriske blanke modellen, som er det sikre valg hvis man er i tvil om hva man skal velge. Den går aldri av moten med sitt skjønne stålblanke og stilrene design.

Men hvis du føler for et smykke med et litt mer feminint touch, kan du med fordel velge enten den gullfargede eller rosegullfargede modellen. Begge modellene tilføyer en viss ynde og varme, som mykner opp smykket. Det er sexy på den kvinnelige måten, hvor feminin sjarm er det absolutte nøkkelord.

Detaljer
NameBrystskjold med krans av blader
SKUNipple-81
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
PlasseringNippel
Lengde19 mm.
Diameter på ring14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystskjold med krans av blader
Din vurdering:
Brystskjold med krans av blader