100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Pilformet brystpiercing-22%

kr 77,22 Så lav som kr 99,00 -22%
På lager

La Amors pil treffe deg rett over hjertet med denne ultra fete brystpiercingen som er designet i en helt unik look. Pilen ser virkelig fiks og frekk ut når den sitter i din nippel, som om ditt bryst vitterlig har vært i skuddlinjen mens amor var igang med sin bue og pil. Du bestemmer selv om smykket skal stå med pilspissen ut eller innover, da smykket kan vendes begge veier, men hvis du snur det innover, peker pilen selvfølgelig mot hjertet.

Den pilformede brystpiercingen er laget av kirurgisk stål men fås også i en svart samt en gullfarget utgave, der begge har fått et flott belegg utenpå det blanke stålet. Den blanke utgave er altså den klassiske modellen som er utført i ren kirurgisk stål, mens den gullfargede varianten har et mer elegant preg og den svarte modellen vil være den som skaper mest blikkfang, hvis det altså er det du går etter.

Men uanset hvilken farge du velger, er designet det samme unike pilmotivet som kan romme flere fete symbolikker, alt avhengig av hilken betydning man selv tillegger smykket. Men kanskje synes du bare pilen er et kult og spesielt motiv som du gjerne vil utsmykke ditt bryst med, da er det bare å velge din foretrukne farge og få bestilt den frekke lille pilen allerede i dag.

Detaljer
NamePilformet brystpiercing
SKUNipple-49
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeBrystvortestav
PlasseringNippel
Lengde14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde29 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Pilformet brystpiercing
Din vurdering:
Pilformet brystpiercing