100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel av kirurgisk stål med mandala

kr 159,00
På lager

Det er hipt og det er hot også er det utrolig flott, det superkule mandalamotivet som ses på fronten av denne skjønne tunnelen. Mandalamotivet bærer en sterk symbolikk, da mandala representerer livets sirkel, som inkluderer venner, familie og hele samfunn. En mandala har en sterk spirituell betydning, og ble første gang sett brukt av hinduer, som et spirituelt symbol.

Her får du den flotte og ytterst detaljerte mandala i en flott farge, som tilføyer en ekstra spiss til det ellers søte og elegante designet. Når smykket sitter i øret, vil mandalaen være det eneste som kan ses fra forsiden. Bakpå er smykket laget av kirurgisk stål, og her kan baksiden skrus av for lettere innførsel i øret.

Den flott tunnelen fås i flere forskjellige størrelser, så du skal kun velge den som passer til ditt stretch, før du legger varen i kurven og går videre til bestilling. Selve mandalamotivet er en smule større en smykkets egentlige diameterstørrelse, så det kan godt se ut som om du har et litt større stretch enn du rent faktisk har.

Detaljer
NameTunnel av kirurgisk stål med mandala
SKUTunnel-139
LåstypeUtvendig gjenge
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde11 mm.
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel av kirurgisk stål med mandala
Din vurdering:
Tunnel av kirurgisk stål med mandala