• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

27 artikler

per side

27 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Tapers til stretching

Skal du i gang med stretching? Så bør du vurdere å bruke noen av våre lekre tapers. Tapers er typisk en liten kjegleformet stav som man bruker til å stretche sin øreflipp med. Hvis du gjerne vil stretche din øreflipp, så er en taper et godt valg. Tapers fås nemlig i mange forskjellige størrelser, så du hele tiden har muligheten for å gjøre din stretch større.

Under kan du lese mye mer om tapers til stretching. Du vil bl.a. kunne lese om vårt store utvalg av tapers her i shoppen. I tillegg vil du også kunne lese om hvordan man stretcher sin øreflipp med en taper.

BodyMod.no har et kjempeutvalg av tapers

Hos BodyMod.no har vi et kjempeutvalg av forskjellige tapers. Vi har dem i mange forskjellige farger og former. Tapers til stretching behøver nemlig ikke alltid å være kjegleformede. Det er også mulig å få dem i spiralform, en buet kjegle eller en halvmåne. Halvmåne-tapers blir også kaldt en c-formet taper pga. dens form.

Alle våre tapers er av meget høy kvalitet. Vi ønsker å tilby våre kunder de beste tapers. Selv om kvaliteten er meget høy, så betyr det ikke at prisen er dyr. Hos BodyMod.no har vi bevisst valgt å ha laver priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi tilbyr altså kvalitetsprodukter til utrolig overkommelige priser.

Hva er en taper?

En taper er typisk en kjegleformet stav som måler mellom 2 og 8 cm. i lengden. Staven har en stor diameter i den ene enden og en liten diameter i den andre enden. Som tidligere nevnt kan tapers også ha form som en spiral og en halvmåne. Tapers blir oftest laget i materialet akryl, da dette materiale er lett, ikke inneholder nikkel og er billig å produsere. Men man ser ofte at det blir laget tapers av kirurgisk stål, tre, horn, bein og glass. Ved stort sett de fleste tapers man kjøper, følger det med to ringer slik at man kan feste den til øret. Det er ikke alltid nødvendig å bruke disse ringene. Det er en smakssak og forskjellig fra hvordan man velger å gripe stretching an.

Slik stretcher man med en taper

Innen du begynner å stretche med en taper, bør du være 100% sikker på at såret ditt er grodd. Hvis ikke såret ditt er grodd må du vente med å plassere taperen i øreflippen. Når hullet er grodd plasserer du bare din taper i hullet. Det er viktig at din taper er tykkere i den brede enden enn ditt hulls diameter.

Et godt råd: før du fører taperen gjennom hullet er det en god ide å ta et bad hvor du masserer ditt øre. På den måten bløtgjør du øret slik at det lettere tar imot din taper.

Når du har fått taperen på plass, er ditt hull blitt større. Det betyr at du nå kan plassere din plug eller tunnel slik at du bevarer hullets størrelse. Hos BodyMod.no har vi også et smøremiddel som kan være til hjelp når du skal stretche med en taper. Smøremidlet gjør det lettere å få taperen gjennom øret.