SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Stjerne til ørepiercing

kr 49,00
På lager

Stjerner har og vil altlid være populære. Nå har du muligheten til å piffe opp din ørepiercing med en stjerne i valgfri farge - En ørepiercing behøver nemlig ikke alltid å være utstyrt med en normal ørering, hvilket denne modellen er et godt bevis på.

Selve smykket består i all sin enkelhet av ét rett stykke kirurgisk stål som har blitt vridd og bøyd, så det får sin karakteristiske femtaggede stjerneform. Det er altså ingen låsekuler eller andre smarte låseanordninger. Den åpnes og lukkes ved at man vrir de to endene fra hverandre, slik at stjernen ikke mister sin "form" - Endene skal med andre ord ikke rives fra hverandre, da man på den måten kan skade smykket og gjøre det deformert.

Pga. bøyingene kan smykket være en smule vannskelig å få i øret, så overvei grundig om det er noe du vil begi deg ut på før du kjøper smykket. Alternativt kan stjernen brukes som et "clip-on"-smykke, hvor det ikke kreves et hull for å bruke smykket.

Samme modelle finnes også med en hjerteform og slik som dette smykket vil være ideélt til en traguspiercing eller helixpiercing.

Detaljer
NameStjerne til ørepiercing
SKUEar-22
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeTwist
TypeØrepiercing
PlasseringØreflipp, Helix, Forward helix, Daith
MaterialeKirurgisk stål
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Stjerne til ørepiercing
Din vurdering:
Stjerne til ørepiercing