Hjerte til ørepiercing

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du et smykke som er litt ut over det normale, men samtidig har designet og kvaliteten med seg, da er vi sikre på at dette smykket vil kunne falle deg i smak. Smykket er utformet som et hjerte og er laget av ekte kirurgisk stål som er perfekt til piercingsmykker.

Hjertet åpnes og lukkes ved å snu smykket, etterpå settes den inn i øret i f.eks. en traguspiercing, som det ses på produktbildet eller i en helixpiercing. Deretter snus hjertet på plass igjen og faller ikke ut.

Da ringen er laget av kirurgisk stål er den utrolig lett og og sikker å bruke - Tilføy bare din ønskede farge til kurven over.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ear-21
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Bredde 11 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 11 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Flott alternativt smykke
Karakter
Super flott smykke og veldig fint! Ganske billig i forhold til kvaliteten.
Smykket er litt vanskelig å åpne, men det er bare en fordel så er du sikker på at det ikke går opp så lett hvis man skulle tukle med det.
Super flott piercing og god å ha i også.
Review by Sofie
Fint smykke
Karakter
Bare irriterende at man ikke helt kan se formen når man har den i og så synes jeg det er meget stramt å åpne/lukke. Tror ikke den kommer opp av skuffen Review by Dani
Kult kult kult
Karakter
Morsomt og annerledes smykke, som jeg i hvert fall ikke har sett før. Ser helt ut som helix. Review by Lotte
Flott og lett
Karakter
Virkelig søt piercing, lett å få i og flott å se på! Review by MissJackieA
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Hjerte til ørepiercing
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder