Septumpiercing med lotusblader

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ved første øyekast ligner dette piercingsmykket kanskje ikke en lotusblomst, men hvis man kjenner blomsten vet man også at bladene, sett ovenfra, overlapper hverandre som skjell på en slange. Det er nettopp denne effekten som er var målet da dette smykket ble laget. Her er det ingen deler som overlapper, men måten buene på smykkets nedre del ligger, ser det ut som bladene på en lotusblomst. Det høres også en smule mer eksotisk ut enn å kalle smykket noe med "slangeskjell".

Septumpiercingen her finnes i to forskjellige varianter, hvor det kun er fargen som er forskellen. Begge modellene er ellers 100% identiske når det kommer til utforming, størrelse og stenfarge. For sten har smykket nemlig også. Stenen sitter på smykkets nedre del i midten og består av en ca. 4 mm. klar sten.
På smykkets øvre del er selve ringen punktert, så man har en mulighet for å få smykket inn og ut av nesen. Det gjør man lett ved å "twiste" de to endene fra hverandre - På den måte beholder man smykkets form. Trekker du selve åpningen oppover, så smykket danner en stor C, vil smykket bli deformt og miste sin elastisitet, så det er viktig at det twistes under åpning og lukking.

Hele smykket er laget av messing, som etterpå har blitt farget ved hjelp av henholdsvis et rhodiums- og et gullbelegg. Det er varianten rosegull som har blitt brukt som gullbelegng og den er derfor mer rødlig i fargen enn vanlig gyldent gull.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-170
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde 17 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 17 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Er smykket limt? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Septumpiercing med lotusblader
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder