100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Septumpiercing med lotusblader

kr 119,00
På lager

Ved første øyekast ligner dette piercingsmykket kanskje ikke en lotusblomst, men hvis man kjenner blomsten vet man også at bladene, sett ovenfra, overlapper hverandre som skjell på en slange. Det er nettopp denne effekten som er var målet da dette smykket ble laget. Her er det ingen deler som overlapper, men måten buene på smykkets nedre del ligger, ser det ut som bladene på en lotusblomst. Det høres også en smule mer eksotisk ut enn å kalle smykket noe med "slangeskjell".

Septumpiercingen her finnes i to forskjellige varianter, hvor det kun er fargen som er forskellen. Begge modellene er ellers 100% identiske når det kommer til utforming, størrelse og stenfarge. For sten har smykket nemlig også. Stenen sitter på smykkets nedre del i midten og består av en ca. 4 mm. klar sten.
På smykkets øvre del er selve ringen punktert, så man har en mulighet for å få smykket inn og ut av nesen. Det gjør man lett ved å "twiste" de to endene fra hverandre - På den måte beholder man smykkets form. Trekker du selve åpningen oppover, så smykket danner en stor C, vil smykket bli deformt og miste sin elastisitet, så det er viktig at det twistes under åpning og lukking.

Hele smykket er laget av messing, som etterpå har blitt farget ved hjelp av henholdsvis et rhodiums- og et gullbelegg. Det er varianten rosegull som har blitt brukt som gullbelegng og den er derfor mer rødlig i fargen enn vanlig gyldent gull.

Detaljer
NameSeptumpiercing med lotusblader
SKUNose-170
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeTwist
TypeSeptumring
PlasseringSeptum
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Septumpiercing med lotusblader
Din vurdering:
Septumpiercing med lotusblader