SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Septumpiercing med opalsten og kjededesign

kr 239,00
På lager

Hvis du er på utkikk etter et nytt septumsmykke med massevis av stil og karakter, så ta en ekstra kikk på denne nydelige septumpiercingen. Smykket kalles også for en septumclicker, da den åpnes og lukkes med et enkelt lite klikk. Staven som klikkes ned i selve septumringen følger smykkets runde form, frem for å bare gå rett over, som det ellers ofte ses ved septumsmykker. Det har den virkningen at smykket sitter en anelse lavere, og at det vakre motivet dermed er enda mer synlig.

Smykket fås enten i en blank eller en gullfarget utgave, alt etter smak og behag. Den glatte ringen er bredest i endene, og blir smalere inn mot midten hvor den er utstyrt med en stor vakker opalsten i midten. Opalstenen fås i fire forskjellige flotte farger, med hver sin helt unike look.

Selve smykket er dekorert med et flott design av kjeder som snor seg inn og ut mellom hverandre utenpå selve ringen. Kjedene samles i midten rett under opalstenen, med en enkel liten klar sten. Et helt gjennom flott og gjennomført design som vil være enhver pikenese verdig.

Detaljer
NameSeptumpiercing med opalsten og kjededesign
SKUNose-124
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeHengsel
TypeSeptum clicker
PlasseringSeptum
Lengde9 mm.
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
StentypeSyntetisk opal
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Septumpiercing med opalsten og kjededesign
Din vurdering:
Septumpiercing med opalsten og kjededesign