100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Septumpiercing med vridninger og firkantet sten

kr 189,00
På lager

Hvis du også er den stolte eier av en flott septumpiercing, er denne ultralekre septumclickeren et absolutt must-have for deg! Her får du nemlig et smykke som er både elegant og bemerkelsesverdig på samme tid. Designet er stilfult uten å være for diskret og smykket er passe stort uten å være for prangende. Det er flotte detaljerte vridninger mellom de skinnende vakre stenene, som fås i flere forskjellige farger.

Det er snakk om en septumclicker som åpnes og lukkes superlett med et enkelt lite klikk. Den lille staven som klikkes opp og ned i selve septumringen når smykket skal av og på, har en lett buet form istedet for å være en helt rett stav. Det har den smarte effekten at selve septumringen ikke kommer til å sitte alt for tett på nesen. Den flotte halvbuen med stener og vridninger legger seg altså pent under nesen.

Den store flotte midtstenen er en firkant som er tippet så den står på spissen, mens de to runde ytterstenene på hver sin side fullfører det flotte designet. Både stenene samt smykket i seg selv fås i flere forskjellige farger. På den måten kan du virkelig være med på å sette ditt helt personlige preg på ditt nye flotte septumsmykke.

Detaljer
NameSeptumpiercing med vridninger og firkantet sten
SKUNose-111
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeHengsel
TypeSeptum clicker
PlasseringSeptum
Lengde8 mm.
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Septumpiercing med vridninger og firkantet sten
Din vurdering:
Septumpiercing med vridninger og firkantet sten