100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ring med wirelås-22%

kr 46,02 Så lav som kr 59,00 -22%
På lager

Her får du en virkelig lekker piercingring i et annerledes og veldig spennende design. Låsen er laget med en liten wire med en fjær i, som gjør den vesentlig mer annerledes enn de ringene man ellers vanligvis ser. Ringen med wirelås fås i forskjellige trådtykkelser og kan derfor brukes i utrolig mange peircinger.

Ut over ansiktspiercinger vil denne ringen også være velegnet til ører, bryst samt visse former for intimpiercinger. Ringen fås i 3 forskjellige diametermål så du har mulighet til å få et smykke som passer perfekt til den piercingen du ønsker å bruke den i.

Så er du hip og elsker du de litt råe og annerledese smykkene, så er denne ringen med wirelås sikkert noe for deg. Stilen er enkel, frekk og cool på samme tid og så kan man da nesten ikke forlange mer av et enkelt lite smykke vel? Kjøp ringen i dag og få den levert rett til postkassen med vår ekspress levering.

Detaljer
NameRing med wirelås
SKURing-34
Product card text swatchMore sizes
LåstypeSegment
TypeSegmentring
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nesebor, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Prince Albert, Frenum, Hafada, Lorum, Nippel
MaterialeKirurgisk stål
FargeBlank
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ring med wirelås
Din vurdering:
Ring med wirelås