Industrial piercing formet som pil

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Noen ganger skyter Amors pil litt feil, som i dette tilfellet hvor pilen på ganske utradisjonelt vis vil piffe opp ditt øre frem for å ramme deg i hjertet. Det kan selvfølgelig være en hvilken som helst pil, men resultatet er det samme - Nemlig et superflott og helt unikt smykke, til din industrial piercing.

Pilen settes i din piercing ved å skru pilespissen eller fjærene av, før staven føres gjennom begge piercinghullene. Designet er enkelt men også unikt, og det gir en riktig flott effekt, når det ser ut om som at pilen nærmest skyter seg gjennom øret. Selve staven er laget av kirurgisk stål, som både er et sterkt og robust materiale. Kirurgisk stål hverken ruster eller tærer når tidens tand setter inn, men holder seg i flott stand.

Den fine pilen kan til og med fås i hele tre flotte farger, alt avhengig av smak og behag. Vi fører modellen i både blank, sort samt gullfarge, så det er virkelig mulighet for å sette sitt personlige preg på smykket i form av fargevalg.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Barbell-142
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 38 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Perfekt industrial-piercing.
Karakter
Kjøpte denne til min kjære, den er stilfull og kledelig på henne. Hun har hatt en industrial som var for lang pga hevelse etter "montering". I ettertid kunne den skli framover og bakover, noe som førte bakterier inn i hullene i øret, noe som deretter førte til infeksjon.

Positivt:
Den har perfekt lengde så den ikke sklir i det hele tatt, og ikke er den for kort heller. Den har helt samme diameter som en original man får første gangen, en flott glatt skinnende overflate som er plettfri, og gode gjenger så den er lett å skru av og på. Prisen var også veldig bra, det gjelder frakten også.

Negativt:
Eneste jeg kan klage på er at det du ser på bildet er for-siden av pilen. Snur den seg 180 grader, vil du se baksiden som ikke er like detaljert og fin, noe den skulle vært.
Review by Jesper
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Industrial piercing formet som pil
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder