• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

14 artikler

per side

14 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Playboy™ navlepiercinger

Navlepiercinger fra Playboy er smykker av den beste kvalitet og når du kjøper Playboy smykker her hos oss, er du samtidig sikret at du får den ekte varen. Vi kjøper kun Playboy hos autoriserte forhandlere og kan av samme grunn garantere deg at du får et ekte Playboysmykke når du handler piercinger hos BodyMod.no.

Når du kjøper en Playboy navlepiercing hos oss betaler du ikke bare for navnet men også for et smykke av utrolig god kvalitet. Smykkene er generelt veldig detaljert utført og lyser av at det er lagt vekt på kvalitet frem for kvantitet. Det er enda en av de tingene som kjennetegner Playboys produkter generelt. Omhyggelig bearbeidning samt et flott sluttresultat, kan derfor ofte ses som en rød tråd i de tingene som kommer fra Playboy.

Playboy startet sin storhetstid i 1950 årene etter det ble grunnlagt av Hugh Hefner i Chicago, i 1953. Hefner banet heretter veien for erotiske bilder som satte sitt preg på både Playboy bladet, men også samfunnet generelt i de neste 20 årene fremover.

I dag er det ikke lenger noen som løfter et øyenbryn ved synet av erotiske bilder og Playboy utgis nå i ca. 3 millioner eksemplarer i 40 forskjellige land. Men den gang Hefner startet sin unike forretning, var det helt uhørt og aldri før sett at unge kvinner ble publisert uten en tråd på kroppen.

Så sett i lyset av datidens restriktive syn på seksualitet og erotikk, har Hugh Hefners initiativer nok hatt en del innflytelse på den kommende kvinnefrigjørelsen som så mange jenter og kvinner i dag kan ta som en selvfølge.

Smykkene du finner i denne kategorien vil ikke bære preg av hverken erotikk eller sex. De vil alle bære den lett gjenkennelige Playboy Bunny, med de to strittende ørene og den kjekke butterfly. Et motiv som er perfekt til enhver navlepiercing.