100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med bevegelige ledd-22%

kr 170,82 Så lav som kr 219,00 -22%
På lager

Navlepiercingen du ser på bildet over er en såkaldt omvendt navlepiercing - Den kalles også reverse navlepiercing. Den har fått navnet pga. anhenget, som normalt sitter i bunnen av smykket og henger fritt fra bunnkulen. På denne modellen er anhenget flyttet fra bunnen av staven til toppen av staven. Man kan derfor si at smykkets toppkule er blitt til smykkets bunnkule.

Smykket her har ingen toppkule, men derimot et flott anheng som henger hvor toppkulen burde ha sittet. Anhenget består av 5 klare stener som alle sitter fast ved hjelp av 4 små fangarmer. Alle stenene sitter i hvert sitt ledd, hvor den øverste stenen sitter fast på staven. Deretter er det altså hele 4 ledd, som gjør at anhenget fritt kan beveges fram og tilbake. Men ikke lengre fram enn at stenene sitter på en rett linje og ikke lengre tilbake enn bunnkulen.

Staven på denne navlepiercingen er laget av kirurgisk stål og anhenget av messing. Hele smykket har etterfølgende fått et overflatebelegg for å oppnå smykkets tre forskjellige farger. Velg mellom den klassiske blankpolerete utgaven eller gå etter en av de to gullbelagte modellene. Uansett hvilken modell du velger vil det være klare stener i anhenget.

Detaljer
NameNavlepiercing med bevegelige ledd
SKUBelly-152
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeOmvendt stav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Bunnkule5 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med bevegelige ledd
Din vurdering:
Navlepiercing med bevegelige ledd