• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Med anheng

Vare 1 til 48 av totalt 164

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Vare 1 til 48 av totalt 164

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Navlepiercing med vedheng

Hos BodyMod.no forhandler vi alle slags navlepiercinger med vedheng. Vårt utvalg er stort, så det skal være mulig å finne navlepiercinger for enhver smak. Er du på jakt etter et lekkert smykke til din navlepiercing, så er du uten tvil kommet til det rette stedet. Alle de navlepiercinger med vedheng du finner her på siden er laget av kvalitetsmaterialer. Det er bl.a. materialer som kirurgisk stål 316L, som blir betegnet som en av de sikreste materialer på markedet. Hvis du vil lese mere om kirurgisk stål, så anbefaler vi at du besøker vår informasjonsblogg.

Finn en flott navlepiercing i vårt store utvalg

Hos BodyMod.no har vi et stort og flott utvalg av navlepiercinger med vedheng. Det er noe for enhver smak. Vi har bl.a. flotte navlepiercinger med turkise stein og bladvedheng. Bladvedhenget gir et veldig enkelt og feminint uttrykk, hvilket mange kvinner liker godt. Hos BodyMod.no selger vi kun produkter som vi kan stå 100% for. Det betyr at våre produkter under navlepiercinger med vedheng er av meget høy kvalitet. Vi står for å kunne levere kvalitetsprodukter til meget overkommelige priser. Vi vektlegger også kundeservice meget høyt. Du kan altså derfor trygt bestille din neste navlepiercing med vedheng hos BodyMod.no – vi gir deg en god kjøpsopplevelse.

Sjekk ut vårt store utvalg og bli inspirert til å finne en navlepiercing med vedheng, som passer på nettopp deg og ditt behov.

Personliggjør din stil med en flott og unik navlepiercing med vedheng

Vårt store utvalg av navlepiercinger med vedheng kan hjelpe deg med å personliggjøre din stil og kroppsutsmykning. En navlepiercing er en meget flott piercing og kler generelt kvinner veldig godt. Med våre lekre og unike navlepiercinger med vedheng kan du personliggjøre din stil ekstra ved å velge et navlepiercingssmykke som passer godt for deg og din stil. Hvis du eksempelvis går i klær som er veldig indie-inspirert, så er en navlepiercing med bladvedheng noe for deg. Bladvedheng og indiestil går nemlig hånd i hånd. Sjekk ut vårt og finn et smykke som passer deg og din stil.

Husk å få renset din piercing ved utskiftning

Når du skifter piercingsmykke i navlen, så er det viktig at du får renset din piercing. Ved å rense din piercing omhyggelig, så forebygger du eventuelle infeksjoner og betennelser. Det anbefales å røre så lite ved piercingen som mulig, da det titt og ofte kan sitte bakterier på fingrene som leder til betennelse. Hvis du absolutt må røre ved din piercing, så husk å vaske dine hender grundig først.

Kunne du tenke deg å vite mere om navlepiercinger og vedheng?

Hvis du gjerne vil vite mere om piercinger og vedheng, så bør du sjekke ut vår informasjonsblogg. På informasjonsbloggen finner du mange forskjellige og spennende artikler om piercinger, stretching, pleieprodukter osv. Ta en titt på informasjonsbloggen og bli klokere på piercinger. Man blir aldri for gammel til å lære nye ting.

God fornøyelse med din navnepiercing med vedheng.