36 artikler

per side

36 artikler

per side

  • 30 dagers returrett
    Få smykkene i hånden og vurder selv
  • Trustpilot
    Over 500 positive anmeldelser ().
  • Rask kundeservice
    Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Navlepiercing for gravide

Når kvinner blir gravide, er det mange som tenker at nå må de ta deres navlepiercing ut, fordi det ikke er plass til den pga. den store magen. Det er faktisk ikke tilfellet. Med en navlepiercing som er spesielt fremstillet til gravide, er det faktisk mulig å beholde sin piercing i navlen under graviditeten.

I teksten under kan du lese mer om navlepiercinger til gravide. Hvis du er en gravid kvinne og gjerne vil beholde din navlepiercing, så anbefaler vi at du leser mer her.

Behold din navlepiercing under graviditeten

Som tidligere nevnt er det faktisk mulig å beholde sin navlepiercing som gravid. Selv om magen vokser seg stor, så kan du med en navlepiercing til gravide beholde din piercing under graviditeten. Hos BodyMod.no kan du finne navlepiercinger til gravide, som er spesielt fremstilt til mager som vokser. Stavene på navlepiercingjerne er ekstra lange, hvilket betyr at din mage kan vokse uten at det går utover piercingen eller din mage. Staven er laget av myk PTFE og det betyr at staven følger kroppens former og bevegelser under hele kvinnens graviditet.

Hos BodyMod.no kan du finne mange forskjellige navlepiercinger til gravide

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av navlepiercinger til gravide. Det er mulig å få piercingene i et hav av forskjellige farger, motiver og former. Du kan bl.a. få en navlepiercing med en flott stein i. Hos oss finner du navlepiercinger til enhver smak. Hos BodyMod.no har vi navlepiercinger til gravide i høy kvalitet. Du er altså som gravid kvinne sikker på å få ett produkt som er 100% i orden. Selv om vår kvalitet er meget høy så betyr det ikke at våre priser er like høye. Hos BodyMod.no ønsker vi å selge produkter av høy kvalitet til så lave priser som mulig.

Samme som med alle andre piercinger, så er det viktig å få rengjort sin navlepiercing jevnlig. Hos BodyMod.no selger vi også pleieprodukter som hjelper deg med en effektiv rengjøring av din piercing. Så hvis du vil unngå bakterier og betennelser i din piercing, så anbefaler vi å rengjøre med våre pleieprodukter.

Vil du vite mer om navlepiercinger?

Hvis du gjerne vil vite mer om navlepiercinger, så anbefaler vi deg å besøke vår blogg. På bloggen kan du finne en masse informasjon om navlepiercinger og piercinger generelt. Du kan bl.a. lese om hvilke materialer piercingene blir laget av samt hvilke fordeler og ulemper det er ved å velge det ene materialet frem for det andre. Hvis du har et spørsmål som du ikke kan finne svar på i de artiklene som ligger på bloggen, så er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Så vil vi forsøke å gi deg det mest utfyllende svaret som overhode mulig.

Vi ønsker deg all hell og lykke i ditt videre graviditetsforløp.

PS. graviditetssmykker kan også brukes til menn med ølmage :)