SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Flat dermal anchor med opalsten

kr 109,00
På lager

Nå kan du få den diskrè looken av en flat dermal, helt uten å gå på kompromiss med design eller skjønnhet. Her får du nemlig en virkelig flott dermal anchor i et lekkert stilrent design, som skaper massevis av blikkfang med sin vakre opalsten i sentrum. Stenien er omkranset av en blank stålkant og buer kun en liteen smule oppover så den flate looken bevares. Du kan dermed ha smykket på alle stedene på kroppen, uten at det vil kunne ses alt for tydeligt under klærne.

Omkring 95-97% av verdens opalstener finnes i Australia og ca. 80% av disse er konsentrert i det sydlige Australia. Opal er da også Australias nasjonale edelsten og man forstår egentlig godt at de har et godt øye til disse vidunderlige vakre stenene med de mangfoldige fargene og nyanser.

Den vakre opalstenen som finnes i riktig mange forskjellige varianter, kan her fås i fire av de mest populære fargene. Det er hvit eller rosa opal til dem som ønsker en feminint look samt blå eller grønn opal til dem som går etter å skille seg ut med flotte pangfarger man nesten ikke kan unngå å legge merke til.

Så velg din foretrukne opal før du legger din nye lekre dermal anchor i kurven og går videre til bestilling. Så sørger vi for at du får ditt nye smykke levert med rekordfart, direkte til postkassen.

Detaljer
NameFlat dermal anchor med opalsten
SKUDermal-29
Trådtykkelse1.2 mm (Passer til 1.6 mm dermals)
TypeDermal topp
PlasseringAnti-øyenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kinn, Butterfly, Brystbenet, Spaltning, Hofter, Christina/Venus
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse4 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Flat dermal anchor med opalsten
Din vurdering:
Flat dermal anchor med opalsten