100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Blomst til dermal anchor med midtsten i flere farger

kr 119,00
På lager

Smykket her fås i flere farger på to måter. For det første kan du velge hvilken farge materialet skal være - her kan du for eksempel få en gull eller en rosegull dermal. Utover dette kan du også velge fargen på midtstenen i smykket - men kun på noen av utgavene. Du kan blant annet få en turkis eller en lyserød midtsten. Rundt midtstenen sitter det også noen klare stener, hvilket er likt for alle modellene av smykket.

Smykket er laget av kirurgisk stål, og her menes det altså den skruen som sitter på baksiden av smykket - det er nemlig den som skal ned i din dermal base. Resten av smykker er laget av messing, som er blitt formet som en blomst. For å unngå den grimme gule fargen messing har, har de forskjellige utgavene blitt belagt. Den førnevnte gullutgaven er belagt med 14 karat gull, som gir smykket litt mer luksus. Hver av de forskjellige beleggene, for ikke å snakke om stenene, gir smykket et helt nytt uttrykk. Det gir deg også muligheten til å velge din favorittkombinasjon av farge på smykket og farge på midtstenen.

Detaljer
NameBlomst til dermal anchor med midtsten i flere farger
SKUDermal-58
Trådtykkelse1.2 mm (Passer til 1.6 mm dermals)
TypeDermal topp
PlasseringAnti-øyenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kinn, Butterfly, Brystbenet, Spaltning, Hofter, Christina/Venus
MaterialeKirurgisk stål
StentypeKubisk zirkonia
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Blomst til dermal anchor med midtsten i flere farger
Din vurdering:
Blomst til dermal anchor med midtsten i flere farger