SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nesestav med opalsten

kr 89,00
På lager

Mangler du et piff i hverdagen, så er denne nesestaven med til å gi deg den utstrålingen som skal til.
Du kan fritt velge mellom fargene sort, gull og rosegull sammen med en pen hvit opalsten, eller velg den mer nedtonede varianten blank, hvortil det er et større utvalg av opalstenens farger. Her kan du f.eks. velge mellom en grønn, blå, lilla og selvfølgelig også den hvite opalstenen. Opalstenen sitter fast i nesestaven med små myke kanter, så det er ingen synlige fangarmer som dekker for den vakre stenen.

Nesestaven er ca. 6 mm. lang og er utstyrt med en liten rund kule i opalstenens motsatte ende, for å sikre at smykket blir sittende når du bærer det. Staven monteres lett ved å presse den lille kulen inn gjennom hullet, hvor det sikkert og elegant vil bli sittende. Den lille kulen er kun en smule større enn den ellers 0,8 mm. tykke staven. Så du skal ikke bekymre deg om at det kommer til å gjøre vondt når du setter staven inn i nesen.

Alt i alt er dette et smykke som kan brukes til både hverdag og fest uten å virke alt for bombastisk. Gå dog etter den hvite opalstenen hvis du ikke ønsker å tiltrekke deg alt for mye oppmerksomhet.

Detaljer
NameNesestav med opalsten
SKUNose-149
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNesestud
PlasseringNesebor
Lengde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse2.5 mm.
StentypeSyntetisk opal
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nesestav med opalsten
Din vurdering:
Nesestav med opalsten