• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 68

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 68

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Flotte neseskruer hos BodyMod.no

Hos BodyMod.no har vi et stort og flott utvalg av forskjellige neseskruer. Neseskruer er et utrolig feminint smykke som passer alle kvinner. Under kan du lese mye mer om våre neseskruer til nesepiercinger og hva som ellers hører til. God fornøyelse med din neseskrue.

Feminint smykke som imponerer

En neseskrue er et utrolig feminint smykke som får deg til å fremstå som elegant. Utrolig mange kvinner bærer en neseskrue for å fremheve deres feminine side. Hvis du godt kunne tenke deg å fremheve din feminine side ytterligere, så er en neseskrue det perfekte piercingsmykket for deg. Da vårt utvalg er så stort, skulle du veldig gjerne finne en neseskrue som passer til nettopp deg og din personlighet.

Neseskruer i mange forskjellige farger og designs

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av neseskruer i et hav av forskjellige farger. Vi ønsker å gi våre kunder et stort utvalg slik at de har noe å velge mellom. Hos oss kan du få neseskruer med en masse forskjellige motiver. Vi har f.eks. de klassiske neseskruene med en vakker stein i enden. I tillegg har vi neseskruer med kuler, spikes, stjerner m.m. i enden. Det er uten tvil noe for enhver smak her hos BodyMod.no.

Våre neseskruer er selvfølgelig av en utrolig høy kvalitet. Derfor kan du alltid regne med å motta et produkt som er 100% i orden, når du bestiller hos BodyMod.no. Vi har bevisst valgt å ha lave priser, da vi ønsker å tilby kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Selv om noen av våre priser til tider kan virke utrolig lave, så må du vite at vi bestemt ikke går på kompromiss med kvaliteten. En høy kvalitet kommer alltid i første rekke her hos oss. I tillegg har vi et stort fokus på kundetilfredshet. Vi ønsker nemlig å ha bransjens gladeste kunder.

Les mer om neseskruer og andre piercinger på vår informasjonsblogg

Hvis du kunne tenke deg å lese mer om piercinger, materialer og mye mye mer, har vi en informasjonsblogg som venter på deg rett rundt hjørnet. På vår informasjonsblogg har vi skrevet en masse spennende artikler som gir deg god viten innenfor piercingverdenen. Vi anbefaler at du leser disse artiklene hvis du for eksempel har noen spørsmål du mangler svar på. Kan du ikke finne svarene på dine spørsmål på bloggen, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Vi ser frem til å høre fra deg.

En god hygiene er det første skrittet mot en flott nesepiercing

Det er viktig at du jevnlig får renset din neseskrue og nesepiercing. Det er spesielt viktig i starten, da såret enda ikke er grodd. Her er piercingen nemlig ekstra mottagelig ovenfor skitt og smuss, noe som krever en ekstra hygiene-innsats fra din side. Hos BodyMod.no tilbyr vi masse pleieprodukter til forskjellige piercinger. Vi har også pleieprodukter til neseskruer. Mangler du et godt produkt som kan hjelpe deg med å rense din piercing? Ta så endelig en kikk på vårt store utvalg av pleieprodukter.