SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing til gravide med sten i forskjellige farger

kr 99,00
På lager

Selv om man er gravid og kanskje ligner en oppblåst flodhest, kan man altså fortsatt godt bære en navlepiercing. Man bør dog skifte den vanlige navlepiercingen ut med et graviditetssmykke som er beregnet til formålet.

Et graviditetssmykke er et slik som du ser på bildet over. Det skiller seg fra de normale smykkene ved at de for det første har en lengre stav og for det andre, så er staven fleksibel. Den er altså bøyelig og vil følge din kropps utvikling under graviditeten.
Smykket her består av en ca. 35 mm. lang stav av PTFE, som er et allergivennlig og fleksibelt materiale. I toppen sitter toppkulen som du kjenner den og i bunnen, bunnkulen, hvor du selv velger fargen på stenen.

Siden staven er laget av PTFE, er det faktisk mulig for deg selv å avkorte staven til en passende lengde. Hvis du synes 35 mm. er litt i overkanten, kan du korte det av med en saks eller skarp kniv og deretter selv skru et nytt gjenge i staven med enten topp- eller bunnkulen. Pass dog på ikke å gjøre den for kort, siden du naturligvis ikke kan forlenge staven senere - Heller for lang enn for kort :)

Detaljer
NameNavlepiercing til gravide med sten i forskjellige farger
SKUBelly-407
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav til gravide
PlasseringNavle
Lengde35 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kulestørrelse5 mm.
Bunnkule8 mm.
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeKirurgisk stål
Totallengde48 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing til gravide med sten i forskjellige farger
Din vurdering:
Navlepiercing til gravide med sten i forskjellige farger