100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Kulering med opalsten

kr 129,00
På lager

Er du på utkikk etter en kulering, så er denne flotte kuleringem med opalsten et riktig godt valg for deg. Ringen er laget av rent kirurgisk stål, som er et flott blankt materiale som ikke blir misfarget med tiden. Den fås i flere forskjellige størrelser, alt avhengig av hvor du ønsker å bruke den. Den er velegnet til flere forskjellige typer piercinger, så du kan også kjøpe to ringer i to forskjellige størrelser, til to helt forskjellige piercinger.

Den flotte opalstenen som lett klikkes av og på via to små fordypninger i siden, fås i flere fine farger. På toppen av det fås selve ringen faktisk også i flere flotte farger, som blank, sort, gull- og multifarget. Trådtykkelse og kulestørrelser ser du under fanen "Ytterligere informasjon".

Det er virkelig noe for enhver smak samt enhver piercing så ta deg god tid så du både får valgt den rette størrelsen og den rette fargen, før du legger varen i kurven og går videre til bestilling.

Detaljer
NameKulering med opalsten
SKURing-92
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeCaptive bead ring
TypeKulering
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
StentypeSyntetisk opal
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Kulering med opalsten
Din vurdering:
Kulering med opalsten