Kulering med sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Piercingsmykket her er fremstillt av ekte kirurgisk stål og har en liten sten i kulen. En kulering kalles også en captive bead ring og er et universalt piercingsmykke som kan brukes stort sett overalt på kroppen. Eksempelvis passer denne piercingringen blant annet godt til ørepiercinger, intimpiercinger, øyenbrynspiercinger og leppepiercinger.

Det er selvfølgelig vanskelig å komme med presise anbefalinger til smykkebruket, med et så alsidig smykke. Så det krever at du kjenner målene på din nåværende piercing. Så hvis målene på din piercing stemmer overens med noe du kan velge i boksen over, så kan smykket brukes til det. Kjenner du ikke dine mål, kan du ta fatt i din piercer for å få dem opplyst. Alternativt kan du bruke vår smykkemåler.

Du kan bestille denne piercingen med mange forskjellige farget sten, akkurat hvilken velger du selv i boksen ovenfor hvor du også velger din ønskede trådtykkelse.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-17
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (7)
Flott til septum
Karakter
Har disse i rosegull og sølv med klar sten, slet lenge med å få på plass kulen, men jeg er nybegynner. Kunne ønske en litt flatere kule, for denne snurrer mye, ellers veldig fornøyd! Review by Anya
Gullbelagt med farget sten
Karakter
De er kjempefine, og lette å sette kulen i. Stille og rolig så går det raskt med å ha dem i. Review by Carina
Stor tilfredshet
Karakter
Har selv flere ringer - 1 i øreflippen og 1 i navlen.
"Nei så flotte de er, de kler deg godt" har mange kommentarer lytt.
Review by Sif
Flott, og kan være veldig holdbar.
Karakter
Ofte synes jeg at en septum piercing godt kan se litt røff ut, men det her smykket gjør den litt mykere og mer feminin å se på. Da mitt belegg falt av, pusset jeg den bare med en klut, med en lille dråpe nøytral såbe på, og det gjorde at den skinte, og man slett ikke la merke til at den var litt falmet i fargen. Jeg opplever ofte å få mange komplimenter for den, og mange synes den er annerledes fra andre septumpiercinger. Helt fornøyd! Review by Mette Vibeke Hansen
God hverdagsørering
Karakter
Jeg synes denne øreringen er god, fordi den er lett å ha i i de hullene man normalt ikke bruker. Den er praktisk hvis øret heves, fordi øreflippen ikke blir irritert, og man kan nesten ikke merke at man har den i.
Den er dog litt vanskelig å sette i øret, når kulen skal settes fast, fordi det er vanskelig å se de små hakkene i kulen. Men hvis det er en ring man bare skal ha sittende, behøver man jo kun gjøre det 1 gang, og så er det overstått :)
Review by Malene Roed Spiegelhauer
Super leppepiercing
Karakter
Hvis man som meg skal bruke 10 mm. i diameter til sin leppepiercing, så er de bare helt perfekte disse her ringene. De er, som BCR ringer alltid er, litt vanskelige å lukke, men som jeg også før har skrevet, så drar de heller ingen vei når de først sitter fast. Så man kan rolig gå rundt med dem i uten å være redd for at man plutselig sluker kulen. Review by Trine Larsen
Kjempegod
Karakter
Kjempegod standard ring til øret og veldig fint med den lille farge detaljen.
Vurderer sterkt å kjøpe flere:)
Review by Helene Grau
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Kulering med sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder