SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Labret med innvendig gjenge og opalsten

kr 129,00
På lager

Nå kan du bli den heldige eieren av en virkelig nydelig liten labret med en kulerund opalsten i enden. Selve labretten, som kommer i tre forskjellige lengder, er laget av kirurgisk stål, som er et meget sterkt og hudvennlig materiale. Kirurgisk stål ruster og tærer ikke, men bevarer derimot sin flotte blanke look, selv etter kontakt med vann, svette og andre væsker.

En labret er litt av et flerbrukssmykke som kan brukes flere forskjellige steder på kroppen. De er særlig gode som ørepiercinger samt leppepiercinger, grunnet deres helt flate bakside. I leppen betyr det at man ikke har noe som stikker på innsiden og det samme gjelder i øret, hvis man f.eks. vil ligge ned på siden med sine labret piercinger i øret. Den flate baksiden er dessuten meget skånsom mot tenner og tannkjøtt, når smykket brukes i en leppepiercing. Denne labreten er dessuten laget med innvendig skruegjenge, så din hud aldri kommer i kontakt med selve skruedelen.

Du kan fritt velge mellom fire flotte stenfarger, nemlig grønn, blå, hvit eller rosa. Alle fire farger har den karakteristiske skinnende looken som gjør disse stenene så utrolig flotte. Utover det kan du også selv velge lengden på din labret, så du kan være sikker på å skaffe deg et smykke som passer perfekt til akkurat den piercingen du ønsker å bruke smykket til.

Detaljer
NameLabret med innvendig gjenge og opalsten
SKULabret-88
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeInnvendig gjenge
TypeLabret
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Lengde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Labret med innvendig gjenge og opalsten
Din vurdering:
Labret med innvendig gjenge og opalsten