• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Dermals

Vare 1 til 48 av totalt 74

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 74

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Dermal anchor – Micro Dermal – One-Point Piercing

Dermal anchor er uten tvil en av de flotteste piercinger man kan få. Og de piercingsmykker du kan få nettopp til denne piercing er enda flottere. Dermal anchor har mange forskjellige navn. Typisk vil du støte på navn som Micro Dermal, One-Point Piercing – og selvfølgelig det mest kjente navn: Dermal anchor.
I teksten under kan du lese mere om dermal anchor. Du vil bl.a. få en bedre forståelse for vårt store utvalg av piercingsmykker til dermals. Nederst på siden har du mulighet til få mer informasjon om piercinger.
Liker du dermal anchors? Så les med her.

Hos BodyMod.no har vi et flott og spennende utvalg av Dermals

Vi er stolte av å ha et så stort utvalg piercingsmykker til dermals. Hos oss kan du finne mange forskjellige piercingsmykker i et hav av avskygninger. Så hva enn du liker, dermals med stein, dermals i gullbelagte farger eller noe helt annet, så har vi noe som vil falle i smak. Akkurat nå har vi faktisk en dermal med design som en skruemøtrik, hvis det kunne friste. Sjekk ut vårt store utvalg og bli fristet til at kjøpe din neste dermal anchor.

Vært å vite om dermal anchors

Hvis du er den heldige eier av en dermal anchor eller en micro dermal, så har du muligheten for at skifte toppkulen – og det er veldig smart. Felles for alle våre piercingsmykker, hvor toppkulen kan skrues av, er målene på trådtykkelsen. I Europa bruker vi stort sett de samme målene til trådtykkelsen hvor enn du befinner deg i Spana, Norge eller Danmark. Derfor kan du godt bestille en toppkule/plate herfra uten å være i tvil om den passer til din dermal anchor piercing.

100% sikre materialer i dermal anchors 

Materialene som våre piercingsmykker til dermals blir laget av er enten kirurgisk stål eller titanium. Derfor skal du som nikkelallergiker ikke være bekymret, da hverken kirurgisk stål eller titanium utgir nikkel. Kirurgisk stål og titanium er to hardføre materialer, som egner seg godt til piercingsmykker. I vårt utvalg av piercingsmykker til dermals kan du kun finne smykker, som er laget av enten kirurgisk stål eller titanium.

Hvordan pleier jeg best min piercing?

Hvis du gjerne vil pleie din piercing så godt som mulig, så bør du bruke noen av våre pleieprodukter. Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av forskjellige pleieprodukter, som alle kan hjelpe deg med å få en sunn og ren piercing.