SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Stor kulering med gjenget skrue

kr 249,00
På lager

Siste nye skrik innenfor store piercingsmykker. Nå kan du få de store kuleringene med en ytterst brukervennlig kule. I stedet for at ringen sitter i spenn i to hull ved siden av kulen, så får du her en ring hvor kulen ganske lett og uten besvær kan skrues av og på. Det sparer deg for mye besvær da spesielt de helt store kuleringene ellers godt kan være litt vannskelige å få av og på. Kulen på dette smykke sitter fast på ringen med en liten stav med gjenget skrue som skrues inn i selve ringen.
Du skal med andre ord ikke bruke penger på å investere i en ringåpner, selvom dette verktøyet er et must-have når man opererer med store piercingsmykker, da kulen bare skrues på enden av ringen. Ringen har derfor også en liten åpning mellom kulen og den andre enden.

Ringen kan brukes i stort sett alle piercinger hvor bare målene passer og er spesielt ideélle til intimpiercinger. Det er bare fantasien, og størrelsen på din piercing, som setter grensene.

Hele smykket er laget av massiv kirurgisk stål som er et riktig godt og slitesterkt materialevalg til piercingsmykker. Du kan velge kuleringen i forskjellige trådtykkelser samt diametrer.

Velg din foretrukne trådtykkelse samt diameter i boksene ved siden av bildet, og legg din nye flotte kulering i kurven før du går videre til betaling.

Detaljer
NameStor kulering med gjenget skrue
SKURing-78
LåstypeInnvendig gjenge
TypeKulering
PlasseringSeptum, Prince Albert, Frenum, Hafada, Lorum
MaterialeKirurgisk stål
FargeBlank
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Stor kulering med gjenget skrue
Din vurdering:
Stor kulering med gjenget skrue