Stor kulering med gjenget skrue

Tilgjengelighet: På lager

NOK 189,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Siste nye skrik innenfor store piercingsmykker. Nå kan du få de store kuleringene med en ytterst brukervennlig kule. I stedet for at ringen sitter i spenn i to hull ved siden av kulen, så får du her en ring hvor kulen ganske lett og uten besvær kan skrues av og på. Det sparer deg for mye besvær da spesielt de helt store kuleringene ellers godt kan være litt vannskelige å få av og på. Kulen på dette smykke sitter fast på ringen med en liten stav med gjenget skrue som skrues inn i selve ringen.
Du skal med andre ord ikke bruke penger på å investere i en ringåpner, selvom dette verktøyet er et must-have når man opererer med store piercingsmykker, da kulen bare skrues på enden av ringen. Ringen har derfor også en liten åpning mellom kulen og den andre enden.

Ringen kan brukes i stort sett alle piercinger hvor bare målene passer og er spesielt ideélle til intimpiercinger. Det er bare fantasien, og størrelsen på din piercing, som setter grensene.

Hele smykket er laget av massiv kirurgisk stål som er et riktig godt og slitesterkt materialevalg til piercingsmykker. Du kan velge kuleringen i forskjellige trådtykkelser samt diametrer.

Velg din foretrukne trådtykkelse samt diameter i boksene ved siden av bildet, og legg din nye flotte kulering i kurven før du går videre til betaling.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-78
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Farge Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Stor kulering med gjenget skrue
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder