100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Septumclicker av kirurgisk stål med fast kjede

kr 249,00
På lager

Dette smykket er en såkalt septumclicker, som har fått sitt navn ut fra smykkets plassering og smykkets åpne- og lukkemekanisme. Smykket skal sitte i septum og man åpner og lukker det med et enkelt klikk - Septumclicker.

Septumclickeren er laget av rent kirurgisk stål, det er altså ikke snakk om deler av messing, som det er ved de fleste modeller. Staven som skal gå gjennom nesen måler ca. 6 mm. og er heftet i den ene enden av kjedet med et lite hengsel, så smykket kan åpnes og lukkes. I den andre enden av kjedet er det en liten fordypning som stavens ende klikkes inn i. Selve kjedet er helt fast, det er med andre ord ikke snakk om et ekte kjede med bevegelige ledd.

Clickeren kan velges i tre forskjellige farger, hvor den blanke modellen er helt blank. De to andre modellene er henholdsvis sort og gull. Her er det hvert annet ledd i kjedet som er blitt farget. Så velger du f.eks. den sorte modellen vil 4 av de 7 leddene være sorte og de resterende blanke. Det samme gjør seg naturligvis gjeldende ved den gullfargede.

Detaljer
NameSeptumclicker av kirurgisk stål med fast kjede
SKUNose-159
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeHengsel
TypeSeptum clicker
PlasseringSeptum
Lengde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Septumclicker av kirurgisk stål med fast kjede
Din vurdering:
Septumclicker av kirurgisk stål med fast kjede