SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Retainer til dermal anchor

kr 29,00
På lager

Skal din dermal anchor nedtones en smule eller skal du være litt diskret en enkelt dag? Da er denne dermal retaineren noe for deg!

Denne dermal anchor retaineren på 4 mm. er laget av akryl med myke kanter som passer perfekt på hele kroppen, uansett hvor din dermal måtte sitte.
Smykket kan kjøpes i sort eller klar akryl, hvor det klare designet vil være helt perfekt hvis du f.eks. skal skjule din piercing for en bestemt anledning, siden det klare designet ikke er så iøyefallende på avstand som det sorte designet.
Smykket er lite og utrolig diskret å gå med i hverdagen, siden klærne ikke setter seg fast i din dermal anchor grunnet de runde myke kantene og den flate runde formen. Selvfølgelig kan noe sette seg fast, men ikke like lett som hvis du går med et smykke som stikker litt lengre ut fra kroppen enn dette.

Smykket er lett å skru ned i din eksisterende base, og er perfekt hvis det ikke skal trekkes særlig mye oppmerksomhet til din dermal anchor.

Detaljer
NameRetainer til dermal anchor
SKUDermal-36
Trådtykkelse1.2 mm (Passer til 1.6 mm dermals)
TypeRetainer
PlasseringAnti-øyenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kinn, Butterfly, Brystbenet, Spaltning, Hofter, Christina/Venus
MaterialeAkryl
Kulestørrelse4 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Retainer til dermal anchor
Din vurdering:
Retainer til dermal anchor