SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Playboy™ plug med bunny bakdel

kr 95,20 Så lav som kr 119,00
På lager

Du kjenner sikkert godt de søte Playboy jentene i de frekke små badedraktene med en kaninhale på bakdelen og her får du nå en helt enestående sjangse til å få en av disse søte jentene som motiv på din plugg. Jenta som sitter på huk i stilletter er avbildet bakfra fra midjen og ned. Her ser man hennes timeglassfigur og runde bakdel med den velkjente badedrakten som naturligvis er utstyrt med en stor fluffy hvit kaninhale midt på. Under jentas bakdel, som noen kanskje nok vil kalle hennes fordel, ser man de høye stillettene som hun har på føttene. Man ser ikke mer av hennes bein da hun sitter på huk.

Nederst på pluggen er det innsatt en tekst hvor der står "Tails - You win" som er et slags omvendt slogan fra uttrykket "Heads you win - Tails you lose" som på norsk kan oversettes til "Hode du vinner - Hale du taper". Uttrykket kommer fra USA og brukes når man kaster en mynt opp i luften for å se hvilken side den lander på, typisk når to mennesker skal trekke hurtig lodd om noe. På pluggen her har Playboy valgt å si at halen er vinneren, stikk mottsatt av vanen, og hvem kan nekte dem det når det her er snakk om slik en deilig hale som jenta her :-)

Pluggen er laget av svart akryl og er kun hvit på fronten hvor motivet er plassert. Motivet er et print som er innlagret under en klar kuppelformet hinne av plast, så det vil holde seg pent og ikke slites av med tiden.

Detaljer
NamePlayboy™ plug med bunny bakdel
SKUPlug-101
TypePlugg
MaterialeAkryl
Dybde12 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Playboy™ plug med bunny bakdel
Din vurdering:
Playboy™ plug med bunny bakdel