Plug av glass med sopp

Tilgjengelighet: På lager

NOK 149,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

For manges vedkommende kan plugs deles opp i bare to kategorier. Nemlig basisplugs og meget detaljerte plugs. Skal vi skille det så rett, er denne pluggen absolutt det siste.

Modellen er ikke bare laget av et flott materiale, nemlig glass, den er også virkelig gjennomført. Med kule 3D-effekter ser man raskt hvordan en liten sopp er plassert i midten av smykket og står foran en flott mørk bakgrunn. Tankene ledes fort i retning av psykedeliske sopper, men det vil virkelig være synd å si den ikke var mer enn det.

For selv i de små størrelsene har det lykkes å få soppen i glasset til å fremstå i full figur. Ja faktisk er det litt utrolig at man kan se så mange detaljer når den er så liten. Og det sier nesten seg selv, men jo større modell man tar i øret, jo mer tydelig blir denne flotte pluggen.
Modellen er forøvrig laget med to faste kanter som holder den godt på plass og midten av smykket er flatt. Soppen og hele smykket er helstøpt, hvilket gjør det både robust og fast.

Så kan du se det morsomme i å få "øresopp" eller vil du bare gjerne ha en utrolig velutført plug til ditt stretch, så er denne nok noe for deg.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-12
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Glass
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug av glass med sopp
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder