100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plug av glass med sopp

kr 199,00
På lager

For manges vedkommende kan plugs deles opp i bare to kategorier. Nemlig basisplugs og meget detaljerte plugs. Skal vi skille det så rett, er denne pluggen absolutt det siste.

Modellen er ikke bare laget av et flott materiale, nemlig glass, den er også virkelig gjennomført. Med kule 3D-effekter ser man raskt hvordan en liten sopp er plassert i midten av smykket og står foran en flott mørk bakgrunn. Tankene ledes fort i retning av psykedeliske sopper, men det vil virkelig være synd å si den ikke var mer enn det.

For selv i de små størrelsene har det lykkes å få soppen i glasset til å fremstå i full figur. Ja faktisk er det litt utrolig at man kan se så mange detaljer når den er så liten. Og det sier nesten seg selv, men jo større modell man tar i øret, jo mer tydelig blir denne flotte pluggen.
Modellen er forøvrig laget med to faste kanter som holder den godt på plass og midten av smykket er flatt. Soppen og hele smykket er helstøpt, hvilket gjør det både robust og fast.

Så kan du se det morsomme i å få "øresopp" eller vil du bare gjerne ha en utrolig velutført plug til ditt stretch, så er denne nok noe for deg.

Detaljer
NamePlug av glass med sopp
SKUPlug-12
TypePlugg
MaterialeGlass
Dybde14 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug av glass med sopp
Din vurdering:
Plug av glass med sopp