• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 114

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vare 1 til 48 av totalt 114

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Øyenbrynspiercing

En øyenbrynspiercing er en meget populær piercing som mange mennesker har stiftet bekjentskap til på et tidspunkt. Lær mer om øyenbrynspiercingen her.

Hvordan lages en øyenbrynspiercing

Øyenbrynspiercingen blir normalt piercet loddrett /skrått i øyenbrynet. Man kan også lage en øyenbrynspiercing vannrett, dette krever en del erfaring og en dyktig piercer. Dybden av piercingen blir avgjort etter man har kikket på hvor mye vev som er til å støtte opp piercingen. De fleste øyenbrynspiercinger er normalt mellom 8 og 10 mm. bredde. Ved den bredden unngår man å skade nervene bak øyenbrynet. Bredden (lengden mellom kulene) har direkte innvirkning på piercingens dybde. Som piercer skal man også være veldig oppmerksom på Supraorbital nerven, som løper i området mellom nese og pupillen.

Øyenbrynspiercing og mulige komplikasjoner

Det finnes mange mulige komplikasjoner med en øyenbrynspiercing, her er de mest vanlige:
Utstøtelse: En øyenbrynspiercing er konstant utsatt, da området er utsatt for slag og samtidig utroligt stramt. Dette stiller store krav til din piercer, som alltid må ta høyde for disse faktorene.
Betennelse: Igjen er plasseringen et problem, da området ofte er fylt med makeup, sved, snavs osv.
Forlenget heling: På grunn av hudens manglende smidighet, kan helingsprosessen trekke langt ut. Dette problemet kan ofte løses ved å skifte til et tynnere smykke.

Hvilket piercingsmykke skal jeg velge til min øyenbrynspiercing

En buet stav er alltid det optimale piercingsmykket til en øyenbrynspiercing. Formen på piercingsmykket passer perfekt til anatomien og legger minimalt pres på piercingen. Alternativt kan man bruke en stav (gjerne buet) i PTFE, som er et super ettergivende materiale som legger mindre press enn et tradisjonelt materiale som f.eks. kirurgisk stål eller titanium. Størrelsen er typisk 1,2/1,6 mm. tykk og 8 mm lang.