Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

41 artikler

per side

41 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Industrial til ørepiercinger – Det lange piercingsmykket

Industrials til ørepiercinger er lange og flotte staver som fungerer perfekt som et smykke til øret. Industrial piercinger er kjent for å være veldig flotte og det er bl.a. derfor at de er så populære blant personer med ørepiercinger. Industrial staver er nemlig et veldig lekkert smykke til øret.

Her på siden kan du lese mye mer om disse industrials. Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av industrial staver til ørepiercinger. Dette utvalget kan du lese mer om under.

God fornøyelse med din nye industrial til din ørepiercing.

Vi har et stort utvalg av flotte industrials til ørepiercinger

Her på nettbutikken kan du finne mange forskjellige typer industrials. Vi har bl.a. lange staver i mange forskjellige metallfarger. Utover dette kan du også finne de lange stavene i et hav av forskjellige modeller. Hos BodyMod.no kan du bl.a. finne industrials med et motiv formet som et kors, hvilket er et utrolig lekkert og enkelt smykke. I tillegg har vi også et ”morsomt” utvalg, hvor du for eksempel kan finne en industrial piercing med skjegg – en piercing som passer perfekt til ”Movember” måneden, hvor mange menn anlegger bart som symbol på at de i fellesskap kjemper mot prostatakreft

Hvordan velger man det rette industrial smykke?

Valget av piercingsmykke avhenger mye av hvilken stil du har. Hvis du er glad i fest og farger, så er en industrial piercing i sterke farger helt sikkert et smykke du vil like. Trekkes du derimot til den mer enkle og stilrene looken, så kan en lang stav med motiv formet som et kors i en matt farge, være det foretrukne valget for deg. Det handler altså om å kikke på sin egen stil for deretter å forsøke å finne et smykke som matcher.

Vi anbefaler at du gir deg tid til å se igjennom vårt utvalg. Etter at har kikket igjennom vårt utvalg av industrials, skulle du kunne ha en idé om hvilket smykke som passer deg og din stil best.

Industrials bør renses jevnlig med pleieprodukter

Slik som med alle andre piercinger, så bør industrials selvfølgelig også jevnlig renses for å unngå infeksjon. Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av pleieprodukter som kan hjelpe deg med å holde din industrial piercing ren og lekker. Vi anbefaler å kjøpe noen pleieprodukter med når du kjøper din piercing hos BodyMod.no. Våre pleieprodukter er anerkjente og effektive. Derfor kan du med trygghet gjøre din piercing ren med våre produkter.

Hvor kan jeg finne mere informasjon om piercinger?

Hvis du ikke kan få nok av å lese om piercinger og lignende, så frykt ikke. På vår infoblogg har vi samlet en masse inspirerende artikler om piercing til deg som gjerne vil vite mye mer om piercing, stretching, pleieprodukter osv. Så hvis du vil vite mer, anbefaler vi deg å besøe vår informasjonsblogg. Her burde det være mulig å få en masse og ny informasjon om piercingverdenen.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til industrials til ørepiercinger, så er du mer enn velkommen til å kontakte oss.