100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Industrial stav med livets tre

kr 179,00
På lager

Her har du sjansen til å bli den heldige eier av selveste livets tre, som leveres på en kul industrial stav, med "blader" for enderne. De to bladene, som sitter plassert i hver sin ende av staven, fungerer både som lukkekuler, samt som understrekelse av det flotte designet. Smykket settes i øret ved at man skrur begge bladene av, og setter staven inn i de to piercingene, innenfra og ut. Etterpå skrus bladene på igjen, og smykket sitter nå perfekt.

Selve treet er helt fantastisk flott designet, med mange fine finesser og detaljer som virkelig gjør det til et makeløst stykke arbeid. Treet er plassert inne i en sirkel, som sitter løst på staven så den kan flyttes rundt, og settes akkurat hvor man synes den sitter best. Smykket leveres dessuten med en elastisk liten o-ring, som kan heftes fast rundt treet, så man "låser" posisjonen når man har funnet det helt rette stedet.

Livets tre rommer en sterk symbolikk, og er karakterisert av det runde designet som symboliserer en sammensmelting av himmel og jord. I kristendommens verden symboliserer livets tre tanken om evig liv, så det er virkelig et symbol med massevis av kraft og saft i seg.

Detaljer
NameIndustrial stav med livets tre
SKUBarbell-161
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeIndustriell stav
PlasseringIndustriell
Lengde38 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
FargeBlank
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Industrial stav med livets tre
Din vurdering:
Industrial stav med livets tre