SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ørepiercing med stenbesatt hjerte i anheng

kr 149,00
På lager

Alle søte piker har bruk for en god gang bortskjemmelse en gang i mellom, og her har vi funnet det helt perfekte øresmykke til å skjemme deg selv bort med. Det kan både brukes i en helix- eller en traguspiercing, samt i en helt vanlig øreflippspiercing. Uansett hvor du velger å plassere det, vil det skape masse positiv oppmerksomhet med sitt fine feminine design. Du kan selvfølgelig også bruke smykket andre steder, så lenge smykkets mål stemmer overnes med dine piercinger.

Smykket her er utstyrt med et lite anheng som henger ned fra den 4 mm. store frontkulen. I anhenget finner du et supersøtt hjerte, som er fullstendig dekket av vakre fasettslipte stener. Når stenene er slipt med mange fasetter, eller flater, vil lyset speile seg i den fra stort sett alle vinkler. Det er denne spesielle slipingen som får stenene til å glitre og glimte som små stjerner, hver gang lyset falder på dem. Bak på lukkes smykket med en 3 mm. stor lukkekule.

Du kan fritt velge mellom de tre pene modellene, som alle har sin helt særlige fargesammensetning, både hva angår materialet, samt de mange skjønne stenene.

Detaljer
NameØrepiercing med stenbesatt hjerte i anheng
SKUBarbell-151
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeBarbell
PlasseringØreflipp, Helix, Forward helix
Lengde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ørepiercing med stenbesatt hjerte i anheng
Din vurdering:
Ørepiercing med stenbesatt hjerte i anheng