100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ørepiercing formet som hjerte med stenkant

kr 149,00
På lager

Piercingsmykker og hjerter går hånd i hånd, som dette smykket er et klart eksempel på. Smykket er formet som et lite hjerte fra ett stykke metall. De indre målingene av dette hjertet har en bredde på 9mm og en høyde på 9mm. Endene på hjertet sitter i toppens fordypning, hvor hjertet lett vris for å gjøre åpningen større. Når smykket sitter i øret vrir du lett endene sammen igjen og hjertet sitter perfekt på sin plass.

Kanten på venstre side av smykket er fra topp til bunn pent prydet med 10 små stener. Legg merke til at stenene kun er synlig fra den ene siden av smykket, så det er desverre ikke mulig å vende smykket om.
Fargen på stenene kan velges blant flere forskellige. Det samme kan fargen på selve metallet. Det gjør du i boksen ovenfor, hvor det er forskjellige fargekombinasjoner å velge mellom. Vær oppmerksom på at ikke alle metallfarger finnes i alle stenfarger.

Dette smykket har fått navnet ørepiercing, men du kan naturligvis bruke den i andre piercinger også. De mest populære er daith, helix og tragus. En daith går også under navnet migrene-piercing.

Detaljer
NameØrepiercing formet som hjerte med stenkant
SKUEar-29
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeTwist
TypeØrepiercing
PlasseringHelix, Forward helix, Daith
MaterialeMessing
StentypeKubisk zirkonia
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ørepiercing formet som hjerte med stenkant
Din vurdering:
Ørepiercing formet som hjerte med stenkant