Ørepiercing av 14 karat gull formet som hjerte

Tilgjengelighet: På lager

NOK 489,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjertet du ser på bildet over er laget av det fineste 14 karat gull. Smykket er utformet av ét stykke som er blitt bukket og bøyet slik at det får sin lett gjenkjennelige hjerteform. Begge endene på smykket møtes øverst i hjertets forydpning, hvor det er ca. 2 mm. luft mellom endene.
Når du skal sette smykket, vrir du lett endene fra hverandre. På den måten beholder smykket sin elastisitet, frem for hvis du trekker endene fra hverandre. Når smykket sitter på sin plass, vrir du bare endene tilbake i normal posisjon igjen.

Hjertet kan kjøpes i flere forskjellige varianter, hvor du selv velger hvilken type gull smykket skal ha samt hvilken tykkelse som passer din piercing best. Alle variantene har samme mål bortsett fra trådtykkelsen. Smykket tar seg derfor kjempegodt ut i de fleste ørepiercinger. Her kan det f.eks. nevnes tragus, helix og daith som dette smykket egner seg best til.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ear-32
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde 12 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 11 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ørepiercing av 14 karat gull formet som hjerte
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder