100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nippleclicker med stenkant i halvmåne-22%

kr 155,22 Så lav som kr 199,00 -22%
På lager

En nippleclicker er, som navnet antyder, en "clicker" som skal gjennom brystvorten. Så er du så heldig å ha piercede brystvorter, så kan du bruke dette smykket. Staven er 1,6 mm. tykk og ca. 12 mm. lang og finnes i tre fargevarianter. Ut over fargen er varianterne 100% identiske, så det er altså kun selve fargevalget du skal ta stilling til, hvis du ellers liker selve designet, som nok heller til den feminine side, med sine mange små klare stener.

Stenene er plassert i en buet rekke, som legger seg pent under brystvorten når først staven er plasseret gjennom vorten. Stenene går altså fra den ene enden av smykket, hvor staven er hengslet til selve buen og til den andre enden hvor stavens funksjon kommer til sin rett, ved å bli "clicket" i eller opp, alt avhengig av om smykket skal i eller ut av brystet.

Som skrevet fås denne nippleclickeren i tre varianter, hvor kun fargen er forskjellig. Velg mellom en simplistisk blank utgave, en lett gylden gullfarget utgave eller den mer moderne rosegull-utgaven. Uansett fargevalg, vil du med garanti ikke bli lei av dette smykket, som med sine 11 klare stener danner en flott klar halvmåne under brystvorten.

Detaljer
NameNippleclicker med stenkant i halvmåne
SKUNipple-66
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeHengsel
TypeBrystvorteskjold-klipps
PlasseringNippel
Lengde12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nippleclicker med stenkant i halvmåne
Din vurdering:
Nippleclicker med stenkant i halvmåne