Nippleclicker med stenkant i halvmåne

Tilgjengelighet: På lager

NOK 169,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En nippleclicker er, som navnet antyder, en "clicker" som skal gjennom brystvorten. Så er du så heldig å ha piercede brystvorter, så kan du bruke dette smykket. Staven er 1,6 mm. tykk og ca. 12 mm. lang og finnes i tre fargevarianter. Ut over fargen er varianterne 100% identiske, så det er altså kun selve fargevalget du skal ta stilling til, hvis du ellers liker selve designet, som nok heller til den feminine side, med sine mange små klare stener.

Stenene er plassert i en buet rekke, som legger seg pent under brystvorten når først staven er plasseret gjennom vorten. Stenene går altså fra den ene enden av smykket, hvor staven er hengslet til selve buen og til den andre enden hvor stavens funksjon kommer til sin rett, ved å bli "clicket" i eller opp, alt avhengig av om smykket skal i eller ut av brystet.

Som skrevet fås denne nippleclickeren i tre varianter, hvor kun fargen er forskjellig. Velg mellom en simplistisk blank utgave, en lett gylden gullfarget utgave eller den mer moderne rosegull-utgaven. Uansett fargevalg, vil du med garanti ikke bli lei av dette smykket, som med sine 11 klare stener danner en flott klar halvmåne under brystvorten.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nipple-66
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde 20 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 13 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 12 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Er smykket limt? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Nippleclicker med stenkant i halvmåne
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder