Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nesering av 14 karat gull

kr 429,00
På lager

Stilig, klassisk og tidløs, det er akkurat hva denne enkle lille neseringen av ekte 14 karat gull er. Så hvis du er på utkikk etter god kvalitet i et rent og  enkelt design, så har du hermed funnet hva du er ute etter. Denne søte neseringen lyser av god kvalitet fra lang avstand og deter derfor ikke behov for pynt eller annet dilldall. Utsagnet av arkitekten Mies Van der Rohe sa som har også blitt et utrykk på engelsk: Less is more.

Neseringen kommer i to forskjellige trådtykkelser som begge fås i ytterligere to forskjellige størrelser, nemlig 8 mm. eller 10 mm. i diameter, Du skal bare velge den trådtykkelse som passer til din nesepiercing, samt den diameteren som du foretrekker og som passer best til akkurat din neses fason. Hvis du har en veldig liten og petit nese vil 8 mm. nok være det mest passende valget, hvorimot en litt større nese kanskje har behov for en diameter på 10 mm. Bemerk at enden som sitter inne i nesen godt kan variere litt. Noen modeller kommer med en liten kule og andre med en flat ende, som på produktbildet.

I virkeligheten snakker denne neseringen av 14 karat gull egentlig for seg selv, så bestill den i enten alminnelig gull eller hvitt gull og velg din foretrukne størrelse allerede i dag - din nese vil elske deg for det.

Detaljer
NameNesering av 14 karat gull
SKUNose-86
TypeNesering
PlasseringNesebor
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nesering av 14 karat gull
Din vurdering:
Nesering av 14 karat gull