SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med palmeblader i anheng

kr 249,00
På lager

Pent og elegant smykke til navlen, hvor det i anhenget sitter en lang rekke av små blader, hvor hvert sett kan bevege seg fritt pga. leddene som sitter på hvert sett blader. Alle bladene er vakkert dekorert med små klare stener. I alt er det langt over 50 små funklende stener, som alle gir et flott spill når smykket bæres og bladene dingler fra side til side.

Klasen av blader kan velges i tre forskjellige farger, hvor fargen går igjen på resten av smykket. Uansett hvilken farge du velger, vil stenene være klare. Hvilket har litt å si hvis du ønsker synlige stener. Stenene på den blanke modellen kan godt forsvinne litt i hele smykkets helhet, siden de er gjennomsiktige og dermed skjuler seg godt på den blanke bakgrunnen. Velg derfor den gullbelagte eller den rosegullbelagte modellen hvis du gjerne vil ha stenene til å fremstå tydeligere.

Alt i alt er denne navlepiercingen med plamebladene et utroligt vakkert og detaljerikt smykke som ligger i den høye enden av skalaen, hva både angår kvalitet og pris. Velger du å kjøpe dette smykket, bør du gi de små leddene ekstra oppmerksomhet, siden de ikke tåler å sitte fast i bukser eller annet tøy.

Detaljer
NameNavlepiercing med palmeblader i anheng
SKUBelly-243
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav med hengsel
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Bunnkule7 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde63 mm.
Vedhengslengde43 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med palmeblader i anheng
Din vurdering:
Navlepiercing med palmeblader i anheng