100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med stor blomst-22%

kr 124,02 Så lav som kr 159,00 -22%
På lager

Si det med blomster eller som her, med en enkel kjempestor og superfin blomst, som med sikkerhet vil dra oppmerksomhet mot din navle. Denne navlepiercingen av kirurgisk stål, er nemlig utstyrt men en stor prangende blomst i bunnkulen. Toppkulen er en alminnelig 5 mm. stor blank kule, med en enkel klar sten, som står i diskre kontrast til den store flotte blomsten.

Blomsten består i all beskjedenhet av hele 12 avlange blomsterblader, som hver er dekorert med en skinnende vakker klar sten. De mange stenene glitrer og funkler når smykket beveges, og lyset fanges og reflekteres i alle stenene. Det ser helt fantastisk flott ut når navlepiercingen er i bruk, hvor smykket vil være i bevegelse. De mange blomsterbladene sitter helt tett i to lag, så blomsten ser både fyldig og frodig ut med sitt overdådige design.

Selv om man nesten ikke skulle tro det var mulig, så skaper sentrum av smykket nesten enda mer blikkfang enn resten. Her sitter det nemlig en stor fasettskårt sten som fås i to forskjellige flotte farger. Hvis du foretrekker det veldig feminine preget, har du mulighet til å velge modellen med en stor flott rosa midtsten. Den sarte rosa fargen lyser opp som en liten strålende sol midt i alle de klare stenene.

Du kan også velge varianten med en aurora borealis sten i midten, som er en helt spesiell farge som har evnen til å reflektere et veld av vakre farger, når lyset brytes på stenens overflate.

Detaljer
NameNavlepiercing med stor blomst
SKUBelly-320
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde31 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med stor blomst
Din vurdering:
Navlepiercing med stor blomst