SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Labret med liten sten og innvendig gjenge-22%

Dette tilbudet slutter om ...
kr 61,62 Så lav som kr 79,00 -22%
På lager
Dette tilbudet slutter om ...

Supersøt og virkelig praktisk liten labret av kirurgisk stål, til deg som leter etter noe nytt og nydelig til din leppe- eller ørepiercing. Labreten egner seg fortreffelig til f.eks. madonna, monroe, tragus eller helixpiercinger, med sin flate og nærmest umerkbare bakside.

Kirurgisk stål er et sølvlignende materiale, men i motsetning til sølv blir det ikke grimt eller misfarget med tiden. Utover det er materialet også meget hardt og robust, så smykket vil bevare sin form uten å bøyes.

Labreten har en ekstra smart og praktisk tvist, for den er nemlig forsynt med et innvendig skruegjenge. Det betydr at du kan føre staven helt gjennom din piercing, før du skrur toppen på. Din hud vil altså slett ikke komme i berøring med selve skruedelen.

Velg selv mellom flere forskjellige lengder, alt avhengig av hvor smykket skal brukes. Det er også mulighet for å velge mellom et hav av flotte friske farger når du kjøper denne søte labreten.

Detaljer
NameLabret med liten sten og innvendig gjenge
SKULabret-90
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeInnvendig gjenge
TypeLabret
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Lengde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse2 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Labret med liten sten og innvendig gjenge
Din vurdering:
Labret med liten sten og innvendig gjenge