Kule til dermal anchor med mange stener

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nå kan du få deg en dermal anchor som er så tett besatt med mass glitrende små vakre stener at den er sikker på å bli lagt merke til. Dermals er generelt noen ganske små piercinger så noen ganger kan det godt være fint med en anchor disk i et iøyenfallende design, og det lever denne vakre dermal anchor i høy grad opp til. Du kan enda få dette smykket i to forskjellige størrelser, nemlig med en 4 mm. kule eller en 5 mm. kule, så du er til en viss grad selv med til å bestemme hvor iøyenfallende den skal være.

Smykket her består av en liten rund kule med en hel masse stener som er satt fast på kulen, før dens overflatebelegg var stivnet. De mange små stenene blir på den måten holdt godt og grundig fast, da de nærmest er støpt inn i kulens overflate.

Det er et bredt utvalg av flotte farger som du fritt kan velge mellom til din nye dermal anchor. Hvis du ønsker et litt nøytralt look vil stenfargene klar, svart eller aurora borealis være noen veldig gode valg, da det er solide klassikere som man aldri velger feil. Men hvis du ønsker deg en dermal anchor med litt mer sprell i, så bør du helt klart ta en kikk på de mange klare friske farger som dette smykket kan fås i.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Dermal-19
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Kule til dermal anchor med mange stener
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder