100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Kule til dermal anchor med mange stener

kr 129,00
På lager

Nå kan du få deg en dermal anchor som er så tett besatt med mass glitrende små vakre stener at den er sikker på å bli lagt merke til. Dermals er generelt noen ganske små piercinger så noen ganger kan det godt være fint med en anchor disk i et iøyenfallende design, og det lever denne vakre dermal anchor i høy grad opp til. Du kan enda få dette smykket i to forskjellige størrelser, nemlig med en 4 mm. kule eller en 5 mm. kule, så du er til en viss grad selv med til å bestemme hvor iøyenfallende den skal være.

Smykket her består av en liten rund kule med en hel masse stener som er satt fast på kulen, før dens overflatebelegg var stivnet. De mange små stenene blir på den måten holdt godt og grundig fast, da de nærmest er støpt inn i kulens overflate.

Det er et bredt utvalg av flotte farger som du fritt kan velge mellom til din nye dermal anchor. Hvis du ønsker et litt nøytralt look vil stenfargene klar, svart eller aurora borealis være noen veldig gode valg, da det er solide klassikere som man aldri velger feil. Men hvis du ønsker deg en dermal anchor med litt mer sprell i, så bør du helt klart ta en kikk på de mange klare friske farger som dette smykket kan fås i.

Detaljer
NameKule til dermal anchor med mange stener
SKUDermal-19
Trådtykkelse1.2 mm (Passer til 1.6 mm dermals)
TypeDermal topp
PlasseringAnti-øyenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kinn, Butterfly, Brystbenet, Spaltning, Hofter, Christina/Venus
MaterialeAkryl
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Kule til dermal anchor med mange stener
Din vurdering:
Kule til dermal anchor med mange stener