100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystskjold med filigranhjerte-22%

kr 100,62 Så lav som kr 129,00 -22%
På lager

Det er nesten som å sette en kongekrone på brystet, når man skjemmer bort sin nipplepiercing med denne drømmen av et brystskjold. Dette smykket er vakkert og symmetrisk, med et elegant design som rommer mange vidunderlige motiver på kryss og tvers av hverandre.

I midten ser du en flott sekstakket stjerne, som samtidig danner et mønster av hjerter som legger seg rundt stjernen, hele veien rundt. Men dristigheten i designet stopper ikke her, for hjerterne danner samtidig en look av små yndige rosenknopper, som plasserer seg som en hel krans aller ytterst på smykket. Smykket er faktisk en hel liten evolusjon i seg selv, med sine vakre motiver og former som samtidig også danner helt andre og nye mønster i designet. Som en mikroskopisk liten verdenshistorie, samlet i et enkelt imponerende brystskjold.

Den 19 mm. lange staven som går gjennom selve brystvorten, strekker seg fra stjernespiss til stjernespiss, og er plassert tvers over den 14 mm. store åpningen i stjernens sirkelrunde midt. Det er her din brystvorte vil sitte som dronningen av Saba, omkranset av hjerter, rosenknopper og en superflott stjerne.

Du kan fritt velge mellom tre lekre farger, nemlig blank, gullfarget eller rosegullfarget. Uansett hvilken farge du velger, så er dette smykket virkelig bare luksus på 1. klasse, både for deg og din brystpiercing.

Detaljer
NameBrystskjold med filigranhjerte
SKUNipple-80
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
PlasseringNippel
Lengde19 mm.
Diameter på ring14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystskjold med filigranhjerte
Din vurdering:
Brystskjold med filigranhjerte